Om vores vaskebordplader

Hos Gantrup Byggemarked har vi alle tænkelige former for vaske og vaskebordplader. Vaskene koster fra kr. 700,- og prisen inkluderer overløbssæt.

Vi har som oftest kun én af hver vask. De står uindpakket, som du ser på fotoet og du skal selv hente den. Vi indkøber dem enkeltvis og direkte hos den danske producent. Det er derfor vi kan sælge vaskebordplader så billigt.

Se vores aktuelle vaskebordplader her

Vedligehold af vasken

Vi anbefaler, at du køber et plejesæt til din vaskebordplade. Husk at spørge til vedligehold af vasken når du køber den.

Rengøres med almindelige husholdningsmidler eller fx. Marmorline rens. Kalkaflejringer fjernes med f.eks. husholdningseddike. Efterfølgende skylles området med varmt vand. Tørres og behandles med Marmorline Plejevoks, hvis det er en vaskebordplade med mat overflader eller Marmorline Polervoks hvis det er en vask med blank overflade.
Glas skal ikke vedligeholdes og tåler alle husholdningsrengøringsmidler ! Til daglig rengøring anbefales vand og sæbe eller glas rens og efterpolering med en blød klud.

Kan du ikke selv hente?

Vi kan sørge for transport af vaskebordpladen, hvis du ønsker det. Vi pakker varen forsvarligt til dig og bestiller et transportfirma til at køre varen hjem til din adresse. Pris:  fra kr. ca. 1.200,- til 2.000,- afhængig af størrelse (dyrest til ikke-brofaste øer). Ring eller mail og forhør dig om mulighederne.

Vaskebordpladerne er af fx disse materialer

Støbt marmor:

Fremstilles med en speciel stærk gelcoat overflade udviklet til badeværelsesbordplader. Kernen af bordpladen består af en sammensætning af knust marmor kunststof. Blank eller silkemat finish.
Pladetykkelse 23 mm +/- 1 mm (men kan variere).

Solid Surface:

Homogent komposit materiale, som består af en unik blanding af akryl, polyester og aluminiumspulver (ATH) og farvepigmenter. Solid Surface er særdeles slidstærk, rengøringsvenlig og har en smuk silkemat bakterieresistent overflade. Pladetykkelse 12 mm +/- 1 mm med mindre andet er angivet.

Glas:

Glas er fremstillet af naturmaterialet kvarts. Glasset er jernfri og af den reneste og bedste kvalitet.
Glasset gennemgår en opvarmning og en hærdende afkøling, samt følgende bearbejdning, der sikrer de bedste mulige egenskaber. Pladetykkelse 12 mm +/- 1 mm med mindre andet er angivet.

Stone:

Helstøbt komposit materiale med quartz/sten. Overfladen er særdeles slidstærk, rengøringsvenligt og har en smuk silkemat finish. Pladetykkelse oftest over 25 mm +/- 1 mm .

Granitex og Betonex:

Fremstilles med en speciel stærk gelcoat overflade tilsat akryl granulat, der giver produktet unik farve og struktur. Kernen af bordpladen består af en sammensætning af kunststof, knust marmor og naturlige mineraler. Leveres med blank eller silkemat finish. Pladetykkelse 23 mm +/- 1 mm , men kan variere.

2. sortering / vaske med fejl

Vil du have en endnu billigere vaskebordplade ? Vi har ind imellem nogle vaskebordplader med fejl eller små skader. I stedet for at kassere dem, så prøver vi at give dem et “nyt liv” et andet sted, hvis du fx. selv kan skære vasken kortere (eller leve med at den har et lille hak for enden af pladen). Eller hvis du kan leve med fx. en plet på vasken eller nogle småridser. Se under Vaskebordplader – 2. sortering eller følg linket: 2. sortering – Vaskebordplader

Ring til os