Nye badeværelser fra Nettoline

Nye badeværelser fra Nettoline

Vi forhandler Nettolines badeværelser og når du nye badeværelser i Gantrup Byggemarked er du sikker på en grundig rådgivning, der hjælper dig igennem hele processen. Vi har stor erfaring med salg af Nettoline badeværelser, og kan helt sikkert også hjælpe dig.

Alle Nettolines låger kan bruges til både køkken, nye og gamle badeværelser eller bryggers.

Når du køber et nyt badeværelse er der naturligvis også andre ting du har brug for. Nye badeværelser er hjulpet godt på vej af en ny vask og vi har altid et kæmpe parti af vaske til enhver smag.

Flotte vaske i granitex, kunstmarmor, terrasso og beton

Stort udvalg i runde vaske, firkantede vaske, enkelt- eller dobbeltvaske. Vi har altid omkring 400 vaskebordplader på tilbud – vi har altid flere, end vi kan nå at lægge på hjemmesiden, så kontakt os eller kom ud og kig, hvis der ikke lige er en vaskebordplade der passer til dit projekt. Måske har vi én på lager.

Få mere inspiration på Nettolines hjemmeside eller tag kontakt til en vores konsulenter Per Schmidt Nielsen eller André Thorsøe Udby .

Eksempler:
Nettoline badeværelse sort
Nettolines nye badeværelse i hvid

Overvejer du nyt badeværelse?

Går du med drømmen et nyt badeværelse? Nye badeværelser er typisk en lang proces, men med vores hjælp og vores produkter, kan du få rigtig meget for pengene. Gantrup Byggemarked har forhandlet Nettolines produkter i mange år og vi er stolte af at have dem i vores sortiment.

Du er altid velkommen til at komme forbi butikken og se vores udstilling fra Nettoline.