Vi hjælper dig til din ønsketerrasse – med IBF fliser

Bliv inspireret, klik her: IBF , så hjælper vi dig, når du har fundet ud af hvad du ønsker. Vi har også altid varer på lager: kig forbi eller ring og forhør dig.

IBF giver muligheden for at nå et stort og varieret sortiment. Du kan fx vælge modulfliser på 30, 40 og 50 cm, eller gå med storformatfliser. Tykkelsen kan du selv bestemme, og det samme gælder selvfølgelig farven på fliserne. Ring til os på 7578 2233 og forhør dig – eller kom ud og besøg os. Vi har altid et velassorteret lager af belægningssten.

Som haveejer har du forskellige valg, når du skal lægge nye IBF fliser i haven. Når du skaber din terrasse eller indkørsel skal du tage høje for mange ting. Eksempelvis er vind og vejr en stor udforing for mange, når de vælger fliser. I vores sortiment finder du IBF fliser og sten der er særligt resistente overfor det danske klima.

Ny terrasse med IBF fliser?

Har du spørgsmål omkring en ny terrasse, eller har du spørgsmål til IBF fliserne? Vores sælgere er godt klædt på til at rådgive dig om dit projekt. Det sikrer at du undgår at skulle lægge terrassen om igen, og at du får et resultat du kan bruge.

Nogle gange har vi et restparti eller et særligt godt tilbud….

Hvis vi har dét, så kig ind under vores “rodekasse” – måske der er noget.

Vi afhjælper de typiske fejl ved en ny terrasse.

Vores store erfaring med bygge projekter omfatter også nye terrasser. Vi rådgiver eksempelvis omkring placeringen af terrassen, så ibf fliserne bliver opvarmet af solen i løbet ad dagen til når du skal bruge den.

Derudover er det også vigtigt at din terrasse placeres på et jævnt underlag. Når du bruger de rigtige materialer og det rigtige udstyr, sikrer du din terrasses levetid markant. Et ujævnt underlag kan resultere i, at du skal omlægge terrassen allerede 6 måneder senere.

Ring til os