Garderobeskabe

Vi forhandler garderobeskabe til alle formål. Uanset rum, kan du altid finde et skab, der passer til dine ønsker og behov. Vi har rigtig mange forskellige designs til rådighed, som du frit kan vælge imellem i ligeså mange farver og materialer.

Det står dig f.eks. frit for, om du vil have et højt eller smalt skab? Eller måske et lavere og bredere skab? Du vælger naturligvis også selv, om du vil benytte dig af bøjlestænger eller installerede skuffer. Hos os kan du altså få det, ligesom du gerne vil have det.

Hos Gantrup byggemarked forhandler vi skabe fra Nettoline. Du kan se udvalget af garderobeskabe her: Nettoline 

Er der nogen specifikke skabe, der har fanget din interesse og ønsker du at høre nærmere om disse? Så er du meget velkommen til at kontakte os eller komme ned i butikken til en snak. Så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Vi skifter ofte udstilling.  Hvis vi har udstillingselementer (skabe, bordplader, skydelåger mv.) fra køkken-/garderobe som vi har mulighed for at sælge til en favorabel pris – så lægger vi det på vores hjemmeside under “køkken/garderobe – udstillingsmodeller til en god pris“.

Eksempler på garderobeskabe:
Skydedør garderobeskabe
Garderobeskabe

Kig forbi og se vores garderobeskabe

Ønsker du at høre nærmere om nogle specifikke skabe, så er du meget velkommen til at kontakte os eller komme ned i butikken og se vores udstilling og få en snak med vores konsulenter.

Garderobeskabe skal være pæne, men også praktiske, så de passer ind i den daglige trummerum. Derfor har vi, hos Gantrup byggemarked, specifikt udvalgt vores leverandør på baggrund af deres kvalitets produkter og deres fornuftige priser. Dette garanterer dig en god handel, som du kan have glæde af mange år frem.