Garderobeskabe skal være pæne, men også praktiske, så de passer ind i den daglige trummerum. Derfor forhandler vi, hos Gantrup byggemarked, kun med de bedste leverandører på markedet. Vores leverandører er specifikt udvalgt på baggrund af deres kvalitets produkter og deres fornuftige priser. Dette garanterer dig en god handel, som du kan have glæde af mange år frem.

Garderobeskabe til alle formål

Vi forhandler garderobeskabe til alle formål. Uanset rum, kan du altid finde et skab, der passer til dine ønsker og behov. Vi har rigtig mange forskellige design til rådighed, som du frit kan vælge imellem i ligeså mange farver og materialer.

Det står dig f.eks. frit for, om du vil have et højt eller smalt skab? Eller måske et lavere og bredere skab? Du vælger naturligvis også selv, om du vil benytte dig af bøjlestænger eller installerede skuffer. Hos os kan du altså få det, ligesom du gerne vil have det.

Vi forhandler følgende garderobeskabe

Hos Gantrup byggemarked forhandler vi skabe fra både Nettoline og KA. Du kan se deres udvalg af garderobeskabe ved at trykke på henholdsvis netteline og KA nedenfor.

Nettoline 

KA

Er der nogen specifikke skabe, der har fanget din interesse og ønsker du at høre nærmere om disse? Så er du meget velkommen til at kontakte os eller komme ned i butikken til en snak. Så finder vi den helt rigtige løsning til dig

Eksempler på garderobeskabe:
Skydedør garderobeskabe
Garderobeskabe
Garderobeskabe

Kig forbi og se vores garderobeskabe

Ønsker du at høre nærmere om nogle specifikke skabe, så er du meget velkommen til at kontakte os eller komme ned i butikken til en snak..


Color or draw your ideas drawing or coloring over at this website takes your left brain idea and asks the right brain to depict it visually.